La Nit de l’Esport va tornar a reunir divendres la nombrosa família esportiva de Masquefa. Fins a 550 persones van assistir a la gala que anualment organitza l’Ajuntament perquè les entitats del món de l’esport puguin acomiadar plegats la temporada amb un sopar, i alhora per reconèixer també la tasca que fan els clubs i els esportistes. La festa estrenava aquest any nou escenari, el pati del Recinte Rogelio Rojo.

La Nit de l’Esport va reconèixer la tasca de 14 clubs i 16 esportistes en una temporada marcada novament per alguns èxits destacats. A tots ells se’ls va voler agrair el seu esforç per fomentar la saludable pràctica de l’esport i a la vegada promocionar la vila de Masquefa més enllà de les nostres fronteres.

L’alcalde, Xavier Boquete, i el regidor d’Esports, Carles Pérez, van ser els encarregats de lliurar els premis.

Premis a entitats
En l’apartat d’entitats i clubs van ser premiats, per la seva tasca global o per esdeveniments puntuals, l’Associació de Motoristes 4133 (organitzadora de la Festa de la Moto), el Club Excursionista Anoia (pels seus 10 anys ininterromputs d’activitats, entre les quals destaquen curses d’orientació, la Duatló de Masquefa, la portada de la Flama del Canigó i nombroses sortides i excursions), el Club Patí Masquefa (que va fer recollir el premi a Isaac Casanovas i Joan Latorre, que deixen l’entitat), el Club Petanca Masquefa, el Club Twirling Can Parellada (en agraïment a les veteranes del club, moltes de les quals marxen aquesta temporada) i el Club Bàsquet Masquefa.

També van rebre el guardó de la Nit de l’Esport 2011 l’Escola de Futbol Base de Masquefa, el Futbol Club Masquefa, el Masquefa Bàsquet Amateur, el Masquefa Tennis Taula, el Masquefa Slot, La Societat de Caçadors l’Esquirol, el Virolai CE Masquefa i el grup de Gim Dolça.

Premis a esportistes
A més es va premiar la trajectòria dels esportistes Gustavo Mansilla, Núria Pons, Gemma Carrasco, Rosa M. Mas i Juan Carlos Trueba (del club de Paraolímpics), Lluís Rovira (Gas a Fons), Santi Sagués (Club de Tir Esportiu) per ser el millor esportista en la seva activitat la temporada passada, Júlia Julià (Club Patinatge Artístic Masquefa) per haver entrat en categoria amb només 8 anys, i Rafael García (Futbol Sala Espardenya) en agraïment al seu esforç i dedicació i per desitjar-li una ràpida recuperació de la lesió que ha patit aquet any.

Altres esportistes premiats van ser M. Mercè Saenz de Pablo (de la secció d’aeròbic de l’Alzinar), Cristina Quesada i Alejandro Velázquez (de la secció de taekwondo de l’Alzinar), els quals van compartir el guardó, i Juan Paisano (Unió Ciclista Masquefa) per haver aconseguit la medalla d’or de la seva categoria en la Marxa Cicloturista Internacional Quebrantahuesos.

També va ser reconeguda la tasca de Raul Mancebo (Bonavista Gym), que va ser campió absolut de totes les categories del Trofeu Ciutat de l’Hospitalet i de la Copa Amateur Àngel Higueras; Sergio Leresma, pel seu esforç en promocionar l’esport de la bicicleta a Masquefa i a la vegada contribuir a la integració social de les persones sordes, i Dani Gómez, campió d’Espanya i subcampió del món de biketrial.

Lliga d’Hivern de Futbol 7
La Nit de l’Esport també va voler fer un reconeixement als equips que han disputat la Lliga d’Hivern de Futbol 7: Restaurant La Carreta, Revisiones y Montajes, Gamper Sport, Fiti y los fitipaldis, L’Alzinar, Cristalería Masquefa, Fut7 Piera i Alfatel Comunicacions. A més es va premiar el jugador Marc Quesada (Fiti y los fitipaldis) per haver estat el màxim golejador del campionat, i el porter Miguel Ángel Amaro (Revisiones y Montajes) per ser el menys golejat.

Agraïments
Els 550 assistents a la Nit de l’Esport van gaudir d’un sopar a base de botifarra i mongetes, fet per membres del Futbol Club Masquefa i la Cofradía del Cristo Crucificado y Nuestra Señora de los Dolores, a més d’altres voluntaris.

Després de l’àpat i del lliurament dels premis els assistents van allargar la festa amb un ball.