L’aparell tindrà un baix nivell d’emissió de pols i un consum d’aigua i de combustible molt reduïts

 

L’Ajuntament ha incorporat a la seva maquinària tècnica de neteja una escombradora viària d’aspiració. Es tracta d’un vehicle model Schmidt Swingo 200+, una màquina mecànica d’aspiració amb molt bones prestacions i que és una de les peces capdavanteres en el sector dels vehicles de neteja. El nou aparell ha tingut un cost de 106.235 euros.

Entre les característiques d’aquest vehicle són especialment destacables el baix nivell de soroll i les seves altes prestacions, que permetran optimitzar la neteja viària del municipi i augmentar el confort de l’operari gràcies a la seva comoditat i excel·lent visibilitat. La màquina està pensada per poder arribar als angles morts, és a dir, a aquells punts de més difícil accés com ara els embornals, aparcaments o subterranis, gràcies a la seva opció d’escombrat de dos o tres raspalls. A més, tindrà un baix nivell d’emissió de pols i un consum d’aigua i de combustible molt reduïts.

La incorporació de la nova Schmidt Swingo 200+ als recursos de neteja viària de què disposa l’Ajuntament s’emmarca en l’acord de subministrament de maquinària tècnica i elements de transport amb destinació a les entitats locals de Catalunya amb el Consorci Català pel Desenvolupament Local.