Els alumnes de l’institut de Masquefa van assistir, al recinte Rogelio Rojo, a la representació de l’obra “Que si vida”, una activitat teatral que treballa, de manera lúdica i participativa, la prevenció de la Sida, les malalties de transmissió sexual i els embarassos no desitjats entre els adolescents i joves.

L’escenificació de "Que si vida" consta de dues parts. En la primera, l’obra introdueix la problemàtica de la Sida, les drogues i les malalties de transmissió sexual, convidant els alumnes a reflexionar sobre aquests temes. En la segona part s’obre un debat en què els joves participen activament i es presenta una situació conflictiva on es treballa la negociació afectiva-sexual.

La representació, a càrrec de la companyia Teatracció, s’emmarca en el programa d’activitats que anualment organitza la regidoria de Joventut de l’Ajuntament i l’institut d’ensenyament secundari per treballar conjuntament temes d’interès per al col·lectiu adolescent, com per exemple la prevenció de les drogodependències, el foment d’hàbits saludables, l’anorèxia i la bulímia, la prevenció de la violència juvenil, la sexualitat i l’afectivitat.