Masquefa encetarà dilluns, 7 de març, la programació que ha organitzat l’Ajuntament per commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Ràdio Masquefa parlarà al llarg de tota la setmana de dones que destaquen en diversos àmbits i tractaran diferents temes d’interès des d’un punt de vista femení. Aquestes entrevistes diàries s’emetran en el programa ‘L’autobús’, de 10 a 12 del migdia.

La Biblioteca acollirà diverses activitats. Ruth Casanovas parlarà sobre el mite d’Ariadna i l’empoderament de la dona actual. També hi haurà una xerrada sobre nutrició saludable i els mites alimentaris, a càrrec de la dietista i nutricionista Núria Duran. El Cinefòrum de la Biblioteca projectarà ‘El Festín de Babette’ amb el debat posterior a càrrec del moderador Joan Millaret. També podreu visitar l’exposició ‘Dones i esports a Masquefa’ que s’inaugurarà el mateix dimarts dia 8 amb motiu del Dia Internacional de la Dona. A més, es farà lectura del manifest institucional.

El CTC ha organitzat una exposició de treballs dels alumnes d’informàtica sobre les dones que han fet història i reproduirà un vídeo, a la televisió de la sala d’espera del centre, sobre la història de la dona fet pels alumnes.

També es portaran a terme hi hauran classes de ball a càrrec de Fernando Orihuela a la Sala Polivalent i un concert de rap femení a la plaça de l’Estació que organitza el Casal de Joves.

Consulta la programació, aquí

Consulta el manifest del 8 de març, aquí