Aquesta iniciativa fomenta la compra al comerç local amb activitats i promocions úniques.

La nit del dissabte 13 de juliol, el carrer Major de Masquefa es transformarà en l’epicentre de la Nit del Comerç, una celebració comercial per fomentar el teixit de la vila. Des de les 19:30 a les 24 h, el carrer Major s’omplirà de vida per fomentar i promocionar el comerç local i generar dinàmiques de compra a casa nostra.

Aquesta nova iniciativa d’activació comercial comptarà amb la participació de prop de 30 comerços de tots els sectors que ja s’han sumat al projecte; els establiments estaran oberts fins a mitjanit, i oferiran promocions especials i descomptes únics per als assistents. A més, el carrer Major estarà ambientat per crear un entorn festiu. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de Masquefa Comerç.

La Nit del Comerç també oferirà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics. Els visitants podran gaudir d’animació, activitats diverses, un ‘photocall’ per immortalitzar els millors moments de la nit, i una zona gastronòmica per sopar. L’Ajuntament de Masquefa hi serà present amb un stand especial on es premiaran les compres realitzades durant la nit amb sorteigs i regals per als compradors.