Una tretzena de comerciants, empresaris i emprenedors va participar dijous al CTC en una xerrada que els va mostrar com poden utilitzar diverses eines de marquèting i comunicació per fer visible la seva empresa i diferenciar-se de la competència.

La sessió, titulada ‘Com millorar el posicionament comunicatiu de la teva empresa o organització’, va anar a càrrec de l’experta Míriam Riera, de l’empresa Efectiva Comunicació. S’hi van tractar continguts com ara la importància de les percepcions, com situar-nos en la ment del receptor, el poder de la simplicitat, el disseny d’una estratègia comunicativa efectiva o com definir el posicionament de l’empresa, entre altres.

La sessió va proporcionar alguns consells pràctics als assistents, els quals van valorar-ne de manera especialment positiva la qualitat dels materials i la capacitat de la formadora. També van destacar la qualitat de l’espai que va acollir la sessió, la sala d’actes del centre tecnològic.

Aquesta xerrada formava part del cicle d’accions formatives que l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat al llarg de tot aquest any per ajudar els comerços, les empreses i les persones emprenedores a formar-se i reciclar-se i, d’aquesta manera, ajudar-los a fer front a l’actual context de dificultats econòmiques. Aquest cicle, que inclourà una sessió cada mes fins al desembre, és totalment gratuït per als participants, ja que el subvenciona l’Ajuntament.

La propera sessió tindrà lloc el 7 de juny i girarà entorn a les diferents tipologies de vendes. Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 28.