Representants d’una quinzena d’empreses van participar el 3 de juliol, al CTC, en la xerrada ‘Vols vendre online?’, organitzada per l’Ajuntament en el marc del pla formatiu que ha posat en marxa per a les empreses, els emprenedors i els comerços i que inclou una acció cada mes.

La xerrada va anar a càrrec de David M. Oller i Jordi Gibert, especialistes en comerç electrònic de l’empresa dedicada al desenvolupament de projectes web aTotArreu.com, amb seu al viver empresarial del Centre Tecnològic de Masquefa. Els assistents van poder conèixer l’actual situació emergent del comerç electrònic, així com el software de comerç electrònic (‘atastore’) que ha desenvolupat al 100% aquesta empresa masquefina.

La xerrada va donar a conèixer els beneficis i les noves oportunitats de negoci que comporta el fet de disposar d’una botiga electrònica i vendre online per fer arribar els productes i serveis a nous clients. La sessió també va tractar la venda indirecta mitjançant la web corporativa.

El cicle formatiu per a empreses, emprenedors i comerciants es reprendrà al setembre amb la xerrada ‘Clients diferents, estratègies de venda diferents’, a càrrec del dinamitzador i coach Antoni Albiol, també amb seu al CTC. S’hi abordaran qüestions com ara l’estil natural de venda de l’empresa, com reconèixer els diferents tipus de clients, què necessita cada perfil de client per a generar confiança, de quina manera podem respondre a les objeccions o com podem adaptar la venda al client.

Amb aquest cicle formatiu, totalment gratuït per als assistents, l’Ajuntament vol ajudar els comerciants, les empreses i els emprenedors a formar-se i reciclar-se, especialment en l’actual context de crisi econòmica.