El Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, ha organitzat per al dimarts 11 de juny una sessió formativa gratuïta sobre les rebaixes.

La sessió, que tindrà lloc a les 5 de la tarda al Centre Tecnològic Comunitari (CTC), s’adreça al públic en general i la impartiran tècnics del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació.

S’hi tractarà sobre les compres en període de rebaixes i es donaran a conèixer els principals aspectes que cal tenir en compte. També s’informarà sobre com gestionar les reclamacions en cas de trobar-se amb problemes i es proporcionaran alguns consells d’utilitat per fer una compra correcta.

Inscripcions fins al 7 de juny
El termini d’inscripcions finalitza aquest divendres, 7 de juny. Es poden fer presencialment al CTC (avinguda Catalunya, 60) o bé de manera online al web www.ctc.masquefa.net/formacio.

També en l’àmbit del consum, el CTC ja va acollir la setmana passada la sessió formativa ‘Economia domèstica’, en què van prendre part onze persones. Davant l’actual context socioeconòmic, la tècnica de la Diputació Eugènia Ruiz va proporcionar-los algunes pistes per aprendre a ajustar el pressupost domèstic mitjançant un consum responsable i també a estalviar.

Els assistents van rebre algunes pautes pràctiques per planificar correctament l’economia familiar, per gestionar la capacitat d’endeutament i per a estar preparats davant possibles imprevistos.