‘Com crear un blog per al meu negoci’ és el títol de la nova sessió formativa gratuïta que la regidoria de Promoció Econòmica ha organitzat per al dijous 27 de febrer amb l’objectiu d’ajudar els emprenedors, les empreses i els comerços a ser més competitius. La sessió es farà al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62), de les 3 a les 5 de la tarda, i proporcionarà als assistents consells pràctics perquè puguin posar en marxa un blog del seu negoci.

La creació d’un blog pot aportar molts avantatges a les empreses i comerços. Contribueix a promocionar el negoci i funciona com una plataforma de difusió i publicitat dels serveis i productes que ofereix l’empresa. El fet de disposar d’una eina 2.0 com aquesta també ajuda a arribar i captar potencials clients, i permet mantenir puntualment informats de les novetats de l’empresa els clients ja fidelitzats.

La sessió anirà a càrrec de Yolanda Anguita, formadora TIC de l’Ajuntament. Els assistents podran conèixer les millors eines per crear gratuïtament el blog del seu negoci, i rebran consells pràctics sobre com atraure i fidelitzar clients. També se’ls ensenyarà a redactar i publicar continguts amb un enfocament corporatiu. A més, se’ls mostraran exemples pràctics de blogs fets amb el programa WordPress.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al dia 24 de febrer, presencialment al CTC o bé de manera on line a www.ctc.masquefa.net/formacio.

Aquesta xerrada forma part del pla formatiu gratuït per a persones emprenedores, empreses i comerços que impulsa l’Ajuntament, el qual inclou una acció cada mes. La propera sessió està prevista per al 27 de març i girarà entorn a com promocionar el negoci mitjançant les xarxes socials.

Una vintena de comerciants al curs d’aparadorisme
Precisament en el marc d’aquest pla de formació, el CTC va acollir la setmana passada un taller d’aparadorisme, que va comptar amb la presència d’una vintena de comerciants. Un professor de l’Escola d’Aparadorisme, Visual Merchandising i Disseny i Imatge Artidi va explicar-los alguns trucs per a dissenyar aparadors atractius. La formació es complementarà ara amb la visita d’alumnes d’aquesta escola als comerços que ho han sol·licitat per poder dissenyar conjuntament els aparadors dels seus establiments.