Del 6 al 16 de maig es podran comprar els tiquets per al Sopar de Faves de la Festa Major de Sant Isidre. Amb un preu de 6 euros, els tiquets es podran adquirir al bar del Casal l’Alzinar, a les oficines de l’Alzinar i als establiments l’Estanc, 7 Dies i Llibreria Moral.

El Sopar de Faves és un dels actes més tradicionals i emblemàtics de la Festa de Sant Isidre, la celebració amb què Masquefa ret homenatge al seu patró. El sopar d’aquest any es farà el divendres 17 de maig, a 2/4 de 10 de la nit, a la plaça de l’Estació.

Després tindrà lloc l’acte de lliurament de les Faves d’Argent, els guardons que cada any reconeixen la tasca de dos masquefins que hagin destacat per dedicar voluntàriament temps i esforç a millorar la qualitat cultural, social, esportiva i associativa de Masquefa.
Tots dos actes els organitza l’Alzinar amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Sant Isidre 2013: cinc intensos dies de festa
El Sopar de Faves i el lliurament de les Faves d’Argent són, cada any, dos dels actes més esperats de la Festa de Sant Isidre, que aquest any serà més llarga de l’habitual. Els dies 12, 15, 17, 18 i 19 de maig els masquefins podran gaudir de l’ampli programa d’activitats que ha organitzat l’Ajuntament amb el suport de les entitats.

La programació, que combina tradició i algunes novetats, reserva sorpreses per a tots els gustos i totes les edats.

Trobareu el programa d’activitats a www.masquefa.cat.