L’equip Vent Mestral va ser el merescut campió de les maratonianes 24 Hores de Futbol Sala de Masquefa disputades divendres i dissabte passat. El conjunt de Sant Feliu del Llobregat es va imposar per 5 gols a 3 a l’equip Tron Tacas, de Sant Andreu de la Barca, en una final molt igualada i en què l’emoció es va mantenir fins als darrers sospirs. És dóna la circumstància que molts dels jugadors campions aquest 2012 ja havien guanyat les 24 Hores de Futbol Sala masquefines ara fa dos anys, aleshores amb l’equip Metalls Mediterrani.

Semifinals disputadíssimes
El Vent Mestral i el Tron Tacas van classificar-se per a la final després de superar dues duríssimes semifinals que es van haver de decidir en la loteria dels penals. El campió, el Vent Mestral, va empatar a sis gols amb l’equip Bar Músico Loco, que va acabar el torneig en el quart lloc de la classificació.

Per la seva banda, el sotscampió, el Tron Tacas, va deixar a la cuneta el Gamper Sport, el representant masquefí que va arribar més lluny (va quedar tercer), ja que va tenir més sort en la tanda de penals a l’hora de desfer l’empat a un gol amb què havia acabat la semifinal. Els masquefins van tenir la mala fortuna de marcar-se el gol en pròpia porta.

Un gran espectacle i un èxit organitzatiu
A més d’aquests quatre equips, les 24 Hores de Futbol Sala, organitzades pel Futbol Sala Espardenya, amb el suport de l’Ajuntament, van comptar amb la participació dels masquefins Can Pa, GrupTDE-Can Vidal, Cebollinos, Koreanos, Family’s Football, Bar Pepinazo, Tokaitos i Paketes, a més de Banda Sorpresa i Los Mínimas (de Sant Andreu de la Barca), el K-Peones (de Capellades) i Taxi Moreno (d’Esparreguera).

Tots setze equips van oferir un gran espectacle futbolístic, al nivell de categoria nacional, als nombrosos afeccionats que es van anar aplegant al pavelló de Masquefa des de les 7 de la tarda del divendres i fins a les 8 de la tarda de dissabte.

Tant els afeccionats com els equips van destacar la gran organització del torneig, que s’ha convertit ja en una cita clàssica per als amants del bon futbol sala. Una bona mostra és que els conjunts que hi participaven per primer cop van manifestar la seva voluntat de tornar l’any que ve.