Un total de 20 equips van participar, el diumenge 21 d’octubre, en l’onzena edició de la Cursa Social de 3 Hores de Resistència d’Autocròs de Masquefa, que va tenir lloc al Circuit de la Pedrosa. La competició, que tancava la temporada del CE Gas a Fons, va ser molt disputada fins al darrer instant i va permetre als participants i espectadors gaudir de l’habitual espectacle de les curses de resistència.

La primera posició va ser per a l’equip format per Marc Cendra i Àngel Pallejà, que van conduir un Renault Clio. El segon i el tercer lloc del podi els van ocupar els dos equips de TresinaSport Junior. Així, el Peugeot 205 Rallye d’Oriol Gel i Marc Vilanova va acabar la competició en la segona posició, després que una avaria a la caixa de canvis els privés de la victòria en els darrers instants, i l’Opel Corsa GSI conduït pels germans Margarit va ser tercer.

Els equips masquefins no van poder acabar en cap de les posicions d’honor a causa de diverses avaries. L’equip DM Motors –integrat per David, Jordi i José Luís‑ va patir diverses punxades en les rodes del seu Golf que el van apartar dels llocs capdavanters. Idèntica sort va córrer l’equip format per Enrique, Pablo i José Manuel, amb el seu Peugeot 205 Rallye. Finalment, els pilots Ulloa i Exposito, que disputaven la prova amb un Opel Corsa, van ser víctimes de diverses incidències mecàniques, i l’equip integrat per Pakito i Martin va haver d’abandonar la competició a causa d’una avaria en la direcció del seu Seat Ibiza Cupra.

La cursa va evidenciar la important millora que ha experimentat el Circuit de la Pedrosa després de les últimes remodelacions fetes en el pis de la pista.