El pilot masquefí Francesc Estébanez, amb un Mitsubishi Lancer Evo X, va ser el guanyador absolut del sisè rally del Campionat Slot Català, disputat a Masquefa el dies 18 i 19 de març amb la participació de 91 pilots. Es tracta del campionat d’slot de proximitat que organitzen els clubs de Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Hostalets de Pierola i Masquefa. Estebánez hi va competir en la categoria Súper N-Rally.

La segona posició va ser per a Xavi Margarit, de Sant Esteve Sesrovires, que va córrer amb un Porsche 959 en la categoria 1/24 Clàssics, mentre que el tercer lloc va anar a mans d’un altre pilot local, David Roca, amb un Citroën C-4 de Grup N.

Altres pilots masquefins van tenir també una actuació destacada. David Moreno va guanyar en la categoria 1/24 Grup A/NGT, amb un Mitsubishi Lancer Evo VII. També va aconseguir 12 punts molt importants en 1/24 WRC, en quedar quart amb el Peugeot 307.

Xavi Moreno va ser tercer en la categoria 1/24 Clàssics en sumar 10 punts i superar per 1 a Benoit Huertas, dels Hostalets de Pierola. La seva millor actuació, però, va ser en 1/24 Grup A/NGT: va sumar 14 punts i va quedar quart amb el Toyota Cellica.

David Roca, a més de quedar tercer de la general, va aconseguir la victòria en la categoria Súper N-Gran Turismes, amb un porsche 997, i també va vèncer en Grup N, amb el C-4.
Per la seva banda, Sergio Badia va sumar 11 punts per a l’escuderia masquefina, amb un Ferrari 360, i 2 punts més en la categoria Grup N, amb un C-4.

Francesc Estébanez, a més de guanyar el rally, va imposar-se en la categoria Super N Rally. Igualment va quedar segon del Grup N amb un Subaru Impreza.

Joan Castellví va sumar 12 punts en acabar quart al Grup N amb un C-4, els mateixos que va sumar en Súper N rally, amb un Subaru Impreza.

Pol Castells, amb un Fiat Grande Punto, va ajudar l’escuderia a sumar 4 punts amb Super N Rally i 1 punt més amb el C-4 de Grup N.
Ramon Jou va sumar 8 punts amb el Ford Focus WRC i va ser quart del Grup N, amb un Subaru Impreza.

Finalment, Xavi Gavilan, amb Ferrari en la categoria Súper N-GT, va sumar 9 punts. I
Sergio Badia 11 punts amb Súper N-GT, amb un Ferrari 360, i uns altres 6 punts amb el C-4 del Grup N.