El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa continua consolidant-se con una referència i un exemple a seguir per a d’altres municipis, tant de la comarca com de fora, que treballen en projectes de característiques similars. Així, a la recent visita de representants de l’Ajuntament de Castellar del Vallès s’hi va sumar, aquest divendres, la del Consistori de Vilanova del Camí.

 L’alcalde, Joan Vich i el regidor de Promoció Econòmica, Ricard Torras, acompanyats d’altres integrants de l’Ajuntament, van poder conèixer les instal•lacions masquefines, el seu potent equipament tecnològic i informàtic, i el seu funcionament.

Els representants vilanovins van estar acompanyats de l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, i la responsable del CTC, Carol Villanova, que els van informar de tot el potencial del centre. Així, van recórrer totes les dependències de l’espai de formació en TIC i lliure navegació a Internet Masquef@ula, el viver d’empreses i hotel d’entitat Masquef@ctiva, i el Servei Local d’Ocupació, entre altres.

També se’ls va donar a conèixer el pioner projecte Masquefa Sense Fils, que permet a tots els masquefins i masquefines connectar-se a Internet des de l’ordinador de casa o des de qualsevol punt de l’exterior amb el portàtil o el mòbil, gràcies a la xarxa wi-fi que l’Ajuntament ha instal•lat a tot el terme municipal. A més l’Ajuntament fa de proveïdor del servei, fet que permet aplicar uns preus realment avantatjosos