Dijous 23 de febrer, l’Ajuntament presentarà en roda de premsa la nova edició d’aquest programa impulsat per la Regidoria de Cultura, que inclou, al llarg de l’any, sortides culturals, balls populars i xerrades sobre diverses temàtiques.

La Regidoria de Cultura vol convidar a tots els masquefins a descobrir els encants de la Colònia Güell i de ‘Catalunya en Miniatura’, dos espais icònics i de referència dins l’imaginari català. Per tot plegat, en el marc del programa ‘Fem Cultura’, l’Ajuntament organitza una sortida el proper dissabte 25 de març.

L’activitat té un preu de 41€ i inclou el viatge en autocar fins a Santa Coloma de Cervelló (Colònia Güell) i a Torrelles de Llobregat (‘Catalunya en Miniatura’), el dinar i les respectives visites. Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s prèviament, abans del 10 de març, a l’Ajuntament. La sortida tindrà lloc a les 09 h. des de davant del consistori.

Presentació del ‘Fem Cultura’ 2017 en roda de premsa

L’excursió a la Colònia Güell i a ‘Catalunya en Miniatura’ serà la primera sortida cultural del ‘Fem Cultura’ 2017. L’Ajuntament presentarà públicament el programa d’enguany en roda de premsa aquest dijous 23 de febrer (11 h.) a la seu de Ràdio Masquefa.

El ‘Fem Cultura’ 2017 inclou un total de sis sortides culturals més a diferents punts de Catalunya. Després de Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat, el programa portarà al masquefins al Museu Dalí de Figueres i el Museu del Joguet (29 d’abril), la Fageda d’en Jordà i els volcans (20 de maig), els Jardins Artigas i el Museu de les Mines de Cercs (10 de juny), Montjuïc i l’espectacle de les Fonts (7 de juliol), el Monestir de Pedralbes (7 d’octubre), i les Coves de Salnitre a Collbató (11 de novembre).