Durant les festes nadalenques els veïns i comerços del municipi podran prendre part de propostes com les bústies reials, el concurs d’aparadors de Nadal, la gimcana del pessebre amagat al comerç local i el sorteig de vals de compra.

L’Ajuntament i Masquefa Comerç impulsen durant les festes nadalenques d’enguany quatre iniciatives lúdiques amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local durant el Nadal i donar suport a les botigues i establiments del municipi, un dels sector més afectats per la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions d’obertura i mobilitat. Les diferents propostes són obertes a tots els veïns i veïnes.

  • Bústies reials: del 21 de desembre al 4 de gener els més menuts podran dipositar la carta adreçada a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient en les dues bústies reials que s’instal·laran de manera itinerant als eixos comercials del poble. A les xarxes socials de l’Ajuntament de Masquefa s’indicarà cada dia on estaran ubicades les bústies al dia següent.
  • Concurs d’aparadors de Nadal: del 21 de desembre al 5 de gener. Hi poden prendre part tots els comerços del municipi amb aparadors que doni a la via pública. Tota la informació sobre el certamen la podeu consultar en aquest enllaç.
  • Gimcana del pessebre amagat al comerç local: del 21 de desembre al 5 de gener. Dirigida a tots els infants del municipi menors de 12 anys. La gimcana consistirà en localitzar les 16 figures del pessebre amagat en els aparadors dels comerços de la vila. Tota la informació sobre la gimcana la podeu consultar en aquest enllaç.
  • Sorteig de vals de compra: Masquefa Comerç regala als veïns un val de 500€ i 3 vals de 100€ cadascun per a gastar-los a les botigues de l’associació. Participa al sorteig comprant als establiments de Masquefa Comerç del 9 al 20 de desembre; i el dia 28 d’aquest mateix mes, a les 20 h, es farà el sorteig en directe a través del canal de YouTube de Ràdio Masquefa. Tota la informació sobre el sorteig la podeu consultar en aquest enllaç.