Diumenge 23 de juny el Club Excursionista Anoia portarà la Flama del Canigó fins a la plaça de la Vila, en un acte obert a tota la població. Consulta el BAN d’Alcaldia amb tota la normativa sobre la revetlla de Sant Joan a Masquefa.

Un any més, el Club Excursionista Anoia tornarà a estar present en la tradicional renovació del Foc a dalt del cim del Canigó per tal de fer possible que la Flama del Canigó arribi el 23 de juny a Masquefa amb tots els honors.

La Flama arribarà a les 19 h a la plaça de la Vila amb l’acompanyament del Club Excursionista Anoia. Allà serà rebuda per l’alcalde de Masquefa, Roger Vázquez, per representants de l’Ajuntament, i per la Colla de Diables de Masquefa, que farà una ballada de lluïment. En acabar s’encendrà el peveter per iniciar l’acte de la Flama del Canigó a Masquefa. Així, tothom qui ho desitgi podrà prendre el foc de la flama al final de l’acte, amb un fanalet o estri adequat.

A continuació, a les 21:30, hi haurà un sopar popular de carmanyola, amb coca, cava i bona música i a les 22 s’encendrà la foguera de Sant Joan. 

El consistori anima els veïns a gaudir de la celebració i de la nit més curta de l’any i es recomana a tots els masquefins i entitats del municipi a seguir les mesures de prevenció per la Nit de Sant Joan i a complir amb la normativa establerta en el BAN d’Alcaldia.

El Club Petanca Masquefa se suma a la celebració de Sant Joan

L’entitat organitzarà el 23 de juny, a partir de les 22 h, un sopar popular i ball amb Abracadabra Grup.