L’Ajuntament de Masquefa busca monitors i monitores per al Casal d’Estiu d’aquest 2012, que tindrà lloc del 25 de juny al 27 de juliol. Les persones interessades en formar part de l’equip de monitors i monitores podeu enviar el currículum vitae a info@femnatura.com abans del dia 30 de maig, indicant-hi “Casal Masquefa”. L’empresa Fem Natura, gestora del Casal d’Estiu, s’encarregarà de la selecció de l’equip.

En l’actualitat l’Ajuntament està immers en els preparatius del Casal, que s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys (de P3 a 6è de primària). Igual que en les edicions anteriors, el Casal tindrà una durada de cinc setmanes. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia. Les famílies podran optar a serveis complementaris com ara l’acollida (de 8 a 9 del matí), el menjador (de la 1 del migdia a les 3 de la tarda), i el casal de tarda (de 3 a 5).

Els nens i nenes gaudiran d’ uns dies de jocs, tallers, gimcanes, sortides i moltes altres activitats i sorpreses, que combinaran la diversió i l’ educació en valors.

Les inscripcions es faran durant el mes de maig. Al juny, abans de començar les activitats, es farà una reunió informativa amb les famílies dels infants inscrits.