Fins al 29 de febrer es poden fer les inscripcions per anar de públic al programa de Televisió de Catalunya “Bocamoll” el dia 11 de març. Les persones interessades poden fer les inscripcions a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament (C/ Crehueta, 33), de dilluns a divendres, en l’horari de 12 a 2 del migdia. Cal portar el DNI. Les places per assistir al programa són limitades i s’ompliran per estricte ordre d’arribada.

L’autocar per anar al programa sortirà a les 3 de la tarda de Masquefa (de davant de l’Ajuntament). Així mateix, està previst que als voltants de les 7 de la tarda surti de TV3 per tornar a Masquefa. El servei és gratuït. Als assistents se’ls oferirà un berenar.

Presentat per Espartac Perán, el programa “Bocamoll” és un concurs per parelles que juga amb la llengua i la cultura catalanes amb una finalitat amena, lúdica i divertida. Aquest espai s’emet diàriament a 2/4 de 9 del vespre i té una durada de trenta minuts. Amb un ritme trepidant, tres parelles competeixen per aconseguir un pot diari de 1.000 euros mitjançant unes proves que avaluen els seus coneixements de vocabulari, de cançons populars i de diversos aspectes de la cultura catalana.