Gran Recapte 2023

Els masquefins poden participar en aquesta campanya dedicada a la recollida d’aliments els dies 24, 25 i 26 de novembre. Per participar com a voluntaris cal inscriure’s a la pàgina oficial del Gran Recapte.

 Durant el mes de novembre, Masquefa celebra la 15a edició del Gran Recapte, una iniciativa solidària que convida la ciutadania a sumar-se al voluntariat per ajudar a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat. Amb diversos punts de recollida a la vila, aquesta campanya representa una oportunitat única per aquells que volen posar el seu gra de sorra a les seves comunitats, sigui com a voluntaris, o bé fent les seves donacions econòmiques o d’aliments.

De cara a preparar l’esdeveniment, el Gran Recapte busca persones voluntàries pels dies 24, 25 i 26 de novembre. Els supermercats participants els dies 24 i 25 de novembre són: el Condis d’avinguda La Línia, el Condis del carrer Sant Pere i l’Aldi. I els dies 24, 25 i 26 de novembre: el Punt Taronja i l’Àrea de Guissona. Per participar, cal inscriure’s a la pàgina web oficial del Gran Recapte. 

Amb torns disponibles tant al matí com a la tarda, el voluntariat és molt flexible i només requerirà unes hores del temps dels participants. La campanya d’enguany, amb el lema ‘Alimenta el que importa’, ens recorda que cada donació contribueix a donar suport a les persones més vulnerables.