L’actuació tindrà lloc diumenge 19 de novembre (18 h.) a la Sala Polivalent i servirà per acomiadar l’edició d’enguany d’aquest cicle de música estable.

Aquest mes de novembre, el cicle de música estable ‘Masquefa sona bé’, impulsat per l’Ajuntament, s’acomiada de l’agenda cultural masquefina d’enguany. I ho fa amb l’actuació de ‘Wax & Boogie’ el diumenge 19 de novembre, a partir de les 18 h., a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo.

‘Wax & Boogie’ ha esdevingut una de les millors propostes musicals del món del blues, rhythm and blues i boogie woogie. Treballen en diferents formats de piano i veu, trio i combos diversos i són excel·lents coneixedors de la música negra nord-americana. Acostumen a oferir actuacions amb molta intensitat que esdevenen espectacles d’alt voltatge, i són capaços de captivar l’atenció del públic d’immediat. ‘Wax & Boogie’ evoquen sempre els grans mestres del gènere i ofereixen un repertori que inclou versions i temes propis.

El concert suposarà l’última de les actuacions del ‘Masquefa sona bé’ d’enguany, que es va iniciar el passat mes de febrer i que al llarg dels darrers mesos ha ofert als veïns un total de set actuacions a càrrec de Jordi Molina, ‘4 No One’, Montgrins, Susanna del Saz, ‘BCN Sax Quartet’, ‘Arcattia’ i ‘Duo Tocatta’. Totes les propostes musicals han estat molt ben rebudes per part dels masquefins, a qui l’Ajuntament posa en valor el seu compromís i implicació.