www.jocomproamasquefa.com, el portal d’ofertes que l’Ajuntament de Masquefa ha posat en marxa a Internet ha tingut una molt bona acollida tant entre els comerços i les empreses que hi publiquen els seus descomptes com entre els consumidors. Aquests primers dies en funcionament ja s’hi han donat d’alta fins a 25 establiments, els quals hi han publicat 31 ofertes.

A més, www.jocomproamasquefa.com ha rebut 922 visites. En total s’hi han registrat 475 usuaris, que han fet fins al moment 25 reserves de serveis o productes, els quals passaran a recollir pels establiments que els ofereixen.

El portal www.jocomproamasquefa.com és un gran aparador online on podem trobar productes i serveis de les empreses i comerços masquefins i, a la vegada, beneficiar-nos d’importants descomptes. Amb aquesta iniciativa es vol afavorir la compra de proximitat i al mateix temps, gràcies a la presència a Internet, captar nous clients de fora del municipi.

Comprar-hi és molt fàcil. Només cal connectar-se al portal, fer la reserva del producte que ens interessa, i després anar a l’establiment a recollir-lo i pagar-lo. Així no es perd el tracte humà.

La plataforma està preparada perquè s’hi pugui accedir tant des de l’ordinador com des d’una tableta o un smartphone.

Suma-t’hi
Els comerços i empreses interessats a formar-ne part es poden adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, al CTC (avinguda Catalunya, 60 – 93 772 78 28). També poden enviar un e-mail a masvsl@diba.cat.