Fins a aquest divendres, 18 de gener, es poden fer les inscripcions per assistir a la xerrada gratuïta ‘Com accedir als estudis de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), que es farà el dimarts 22, de 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda, al Centre Tecnològic Comunitari (Avinguda Catalunya, 60)

Les inscripcions es poden formalitzar online des de la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat) o bé presencialment al mateix CTC. Per a més informació podeu trucar al 93 772 78 28.

Organitzada per l’Ajuntament, la xerrada donarà a conèixer la formació que ofereix aquesta universitat, la seva metodologia de treball i el procés per a matricular-se als estudis.

La Universitat Oberta de Catalunya és un centre líder en l’aprenentatge basat en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Es tracta d’una universitat en línia reconeguda internacionalment i que ofereix la possibilitat de cursar online una gran varietat d’estudis, facilitant així la flexibilitat i l’accés, i gaudint al mateix temps d’una formació personalitzada.