Del 15 al 30 de setembre es podran fer les inscripcions per assistir a la xerrada informativa sobre els requisits mínims exigibles als establiments comercials que ha organitzat l’Ajuntament, amb el suport de la Diputació, per al dilluns 6 d’octubre. Les inscripcions s’han de formalitzar presencialment al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 60) o de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.

La sessió s’adreça a titulars i treballadors d’establiments comercials i a persones emprenedores, i és gratuïta per als participants, ja que està subvencionada per l’Ajuntament. Per tal de poder conciliar la formació amb l’horari comercial, la xerrada es farà de les 3 a 2/4 de 5 de la tarda, al CTC. Anirà a càrrec d’un tècnic del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació, que donarà a conèixer la informació bàsica que els establiments comercials estan obligats a tenir en la seva relació amb els consumidors i usuaris, com per exemple els fulls de reclamació o denúncia, l’horari comercial, l’exhibició dels preus de venda, el pagament amb targeta electrònica, el tiquet-factura i altra documentació relacionada amb els drets lingüístics.

Aquesta primera sessió del curs forma part del programa d’accions formatives per a emprenedors, empreses i comerços que impulsa l’Ajuntament per ajudar-los a ser més competitius, i que inclou una xerrada, taller o curs cada mes.