La Biblioteca de Masquefa acollirà el dijous 13 de febrer la xerrada ‘Com puc preparar un menú equilibrat? Alimentació saludable per a nens i nenes’, adreçada a famílies amb fills i filles a partir de P3 (tres anys). La sessió, que tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda, l’organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i les AMPAS de les escoles El Turó, Font del Roure, Masquefa II i Vinyes Verdes, en el marc del Projecte Educatiu de Vila (PEV).

En la xerrada es donaran consells de tipus pràctic per orientar els pares i mares perquè millorin l’alimentació dels seus fills i filles. Es desmitificaran alguns conceptes erronis que existeixen al voltant de l’alimentació infantil, es proporcionaran pautes per dissenyar àpats saludables i aconseguir una alimentació equilibrada, i es plantejaran solucions als principals problemes alimentaris que pateixen els nens i nenes.

Inscripcions i servei de monitoratge
Totes les persones i famílies interessades poden fer les inscripcions enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net o trucant al 93 772 50 30. Cal que indiquin les persones que hi assistiran.

També s’ofereix un servei de monitoratge per facilitar als pares i mares que puguin assistir a la xerrada. En el moment de fer la inscripció, cal que les famílies especifiquin si volen disposar d’aquest servei. Les places a la sessió són limitades.