Organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Associació de Comerços i Serveis de Masquefa, el divendres 31 de gener es farà una xerrada sobre consells de prevenció i seguretat en els establiments comercials. La sessió, que és gratuïta, tindrà lloc a les 3 de la tarda al CTC (avinguda Catalunya, 60) i anirà a càrrec de la Policia Local de Masquefa i els Mossos d’Esquadra.

Els agents proporcionaran recomanacions específiques per al sector per ajudar-los a extremar les mesures de seguretat i prevenir, així, possibles estafes, furts i robatoris. També els donaran consells per a actuar en el cas que, tot i les mesures de seguretat, es trobin davant d’algun fet delictiu.

En tot cas l’Ajuntament recorda la necessitat d’estar sempre alerta i, davant qualsevol problema o sospita, avisar de seguida la Policia Local (93 772 60 25) o els Mossos d’Esquadra (112).

Les inscripcions a la xerrada es poden fer presencialment al mateix CTC o bé online a www.ctc.masquefa.net/formació.

Aquesta xerrada s’emmarca en les actuacions que duu a terme l’Ajuntament per garantir la seguretat en els comerços. En aquest sentit, la Policia Local també ha intensificat el patrullatge a peu en les zones de major activitat comercial.