El dimarts 16 de juny es farà al Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa (avinguda Catalunya, 60) una xerrada informativa sobre l’oferta formativa que es pot cursar a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). La sessió tindrà lloc a 2/4 de 7 de la tarda.

Per assistir a la xerrada, que és gratuïta, cal inscriure-s’hi prèviament. Les inscripcions es poden fer presencialment al mateix Centre Tecnològic Comunitari, o bé de manera online a www.ctc.masquefa.net/formacio.

La Universitat Oberta de Catalunya és un centre capdavanter en l’aprenentatge basat en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Es tracta d’una universitat en línia reconeguda internacionalment i que ofereix la possibilitat de cursar online una gran varietat d’estudis, facilitant d’aquesta manera la flexibilitat i la conciliació de la vida familiar i laboral amb la formació. Actualment té una comunitat de més de 50.000 estudiants.

La UOC ofereix la possibilitat d’estudiar diversos graus, màsters universitaris, cursos d’idiomes, assignatures per fer lliurament i seminaris i cursos, entre altres.