A partir de la imatge corporativa una empresa o petit negoci transmet qui és, què fa i com o fa. Però què és exactament la imatge corporativa? Per què és tan important per al nostre negoci? Quina imatge projectem als clients? Com la podem millorar?

Aquestes i altres preguntes trobaran resposta en la xerrada gratuïta per a persones emprenedores i titulars i treballadors d’empreses i comerços que l’Ajuntament de Masquefa ha organitzat per al dilluns 28 d’octubre. Amb el títol ‘La importància de crear i gestionar la imatge corporativa en les empreses’, la sessió tindrà lloc al Centre Tecnològic Comunitari (avinguda Catalunya, 62) de 2/4 de 2 a 3/4 de 3 de la tarda, un horari flexible perquè els assistents puguin compaginar aquesta formació amb la seva activitat laboral. Anirà a càrrec d’Abel Cifuentes, de l’assessoria d’imatge integral ACO.

Inscripcions
Els emprenedors, els treballadors, les empreses i els comerços interessats poden apuntar-se a la xerrada fins al dia 18 d’octubre. Les inscripcions es poden fer presencialment al mateix Centre Tecnològic Comunitari (CTC) o bé de manera online a www.masquefa.cat. Per a més informació també es pot trucar al 93 772 78 28.

Aquesta sessió –que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i ACO- s’emmarca en el pla formatiu gratuït que des de l’any passat impulsa l’Ajuntament i que inclou una xerrada mensual per als emprenedors, les empreses i els comerços. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar-los noves eines i recursos perquè puguin ser més competitius i plantar cara a la crisi.