• SILVIA

  • díptic-CuEmE_page-0001

Les escoles Vinyes Verdes i Font del Roure s’incorporen al projecte Cultura Emprenedora a l’Escola

L’Ajuntament de Masquefa i el teixit escolar municipal treballen conjuntament per la promoció i impuls de l’emprenedoria i la innovació entre els alumnes i estudiants dels diferents centres educatius de la vila. Per tot plegat, el consistori i les escoles Vinyes Verdes i Font del Roure s’han adherit per primer cop enguany al projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE) que organitza la Diputació de Barcelona.

El projecte CuEmE té com a objectiu desenvolupar entre els alumnes els valors, hàbits i les capacitats claus vinculades a l’emprenedoria. Per tot plegat, es portarà a terme durant tot el curs i simularà la creació, organització, gestió i tancament d’una cooperativa escolar.

A través d’aquest treball, els estudiants aconseguiran desenvolupar les seves capacitats emprenedores, establir una connexió entre el treball i l’escola, aprendre de forma transversal i formar-se en un context creatiu i lúdic.

Diada de Sant Jordi masquefa

Diada de Sant Jordi

Per la Diada de Sant Jordi els llibres i les roses són els grans protagonistes de la festivitat. Com ja és tradició, les llibreries, les floristeries i les entitats locals instal·len les seves parades al carrer per convertir el centre de la vila en l’eix neuràlgic de la celebració i en un espai de reunió i trobada per a famílies, parelles i amics.

Concurs per Carnaval

El teixit comercial masquefí suma esforços per decorar els carrers de la vila, any rere any, de colors, música i rialles amb la participació al Concurs. El concurs compta amb tres premis econòmics pels tres comerços que obtinguin la major puntuació.