• Diseño sin título

  • Diseño sin título (2)

  • Diseño sin título (1)

  • -Diseño sin título

  • Diseño sin título (4)

  • Diseño sin título (3)

  • marcaM

Marca Masquefa: Identitat, reputació i atracció

Es tracta d’un projecte per a desenvolupar la conceptualització, disseny i creació de la marca local del mu­nicipi de Masquefa, a la comarca de l’Anoia. L’objectiu principal de l’actuació, que es portarà a terme entre el darrer trimestre del 2021 i l’any 2022, és crear una narrativa territorial com a eina pel desenvolupament urbà, social i econòmic de Masquefa.

Les marques de territori es defineixen a partir de la influència que exerceixen en la percepció dels indi­vidus. L’obtenció d’una identitat única expressada mitjançant una marca ofereix reconeixement i dife­renciació a determinats espais geogràfics, permetent-los un posicionament que resulta decisiu en les preferències d’elecció dels usuaris.

Es considera el procés de creació de marca associada al municipi de Masquefa des d’un punt de vista allunyat, a voltes, de l’artifici corporatiu per passar a pensar en un procés associat a una estratègia de més llarg recorregut de desenvolupament local. Es pretén aconseguir una bona reputació per al territo­ri, que, lògicament, també acabarà repercutint en la seva prosperitat econòmica.

Es planteja crear un relat de territori que sigui coherent amb el posicionament que persegueix aquest municipi, per, i en segon lloc, alinear l’estratègia de posicionament amb el desenvolupament de les diverses accions promocionals que vagi desplegant el consistori.

Diada de Sant Jordi masquefa

Diada de Sant Jordi

Per la Diada de Sant Jordi els llibres i les roses són els grans protagonistes de la festivitat. Com ja és tradició, les llibreries, les floristeries i les entitats locals instal·len les seves parades al carrer per convertir el centre de la vila en l’eix neuràlgic de la celebració i en un espai de reunió i trobada per a famílies, parelles i amics.

Concurs per Carnaval

El teixit comercial masquefí suma esforços per decorar els carrers de la vila, any rere any, de colors, música i rialles amb la participació al Concurs. El concurs compta amb tres premis econòmics pels tres comerços que obtinguin la major puntuació.

Documents d'Interès

pla-de-treball-destacat
Presentació-del-projecte
Enllaços-Interes

Enllaços d'Interès