• Club-de-la-feina

    Club-de-la-feina

  • Ofertes-de-Feina

    Ofertes-de-Feina

El Servei d’Ocupació de Masquefa és un recurs municipal gratuït a disposició de les persones de Masquefa que vulguin informació, assessorament i orientació per tal d’enfrontar amb èxit la recerca de feina.

També està adreçat a les empreses de la zona amb necessitats de contractació i de formació principalment.

Aquest Servei col•labora activament amb la Diputació de Barcelona i amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Si voleu tenir una entrevista personal per definir l’objectiu professional i el vostre pla de recerca de feina cal que demaneu hora al servei d’ocupació:

Què fem?

Amb les persones

  • Orientació laboral: entrevista personal per tal de definir l’objectiu professional i el pla de recerca; conèixer quines són les opcions professionals més viables en funció de les característiques personals i del mercat laboral; obtenir informació sobre les propostes formatives més adequades a l’objectiu professional; acompanyar en la recerca de feina: definir les estratègies a seguir per tal d’obtenir un bon resultat; assessorar en les eines de recerca de feina: currículum, carta de presentació i autocandidatura, etc. rebre consell per superar una procés de selecció: superar els tests psicotècnics, tenir recursos comunicatius per afrontar una entrevista, etc.
  • Club de la Feina: espai d’autoconsulta amb assessorament tècnic, dotat amb una sèrie de recursos per realitzar la recerca de feina de manera autònoma: ordinadors amb connexió a internet, informació sobre estudis, cursos i tècniques de recerca de feina, plànols de poblacions properes, horaris de transports públics, ofertes de treball…
  • Tallers de recerca de feina: monogràfics participatius per tal de millorar les tècniques de recerca de feina i de coneixement del món laboral.

Amb les empreses

Per gestionar una oferta de treball, cal que l’empresa ompli un formulari indicant les seves dades i les del perfil requerit. El servei farà la difusió de l’oferta i farà una preselecció de candidats i enviarà els seus CV.

Baixa’t el formulari per públicar una oferta de feina.

Dona’t una oportunitat

És un programa que ofereix recursos laborals i formatius a les persones que busquen feina per tal de millorar la seva situació en igualtat d’oportunitats.

El programa “Dona’t una oportunitat” es lidera des de la regidoria de Promoció Econòmica i es treballa conjuntament amb la resta de regidories de l’Àrea de Serveis Personals.

“Dona’t una oportunitat” és un programa dissenyat específicament pel municipi de Masquefa. L’objectiu és garantir la igualtat d’oportunitats. Consisteix en la implementació d’una xarxa de recursos i serveis municipals per tal de donar una resposta integral al conjunt de necessitats detectades en l’estudi previ sobre la situació sociolaboral de les dones del municipi.

Curs ofimàtica Dona’t una oportunitat: Curs de 50 hores per aprendre a navegar per Internet i adquirir els coneixements en el paquet        Microsoft Office (Word, Excel, Acces i Power Point) amb la possibilitat de realitzar 100 hores de pràctiques en empreses

Enllaços d'Interès

iNSCRIPCIONS-oNLINE
Enllaç_SOC
Enllaç_FeinaActiva
Borsa-de-treball-jove
Destacats-3