• Diseño sin título (5)

  • Ofertes-de-Feina

    Ofertes-de-Feina

El Servei d’Ocupació de Masquefa és un recurs municipal gratuït a disposició de les persones de Masquefa que vulguin informació, assessorament i orientació per tal d’enfrontar amb èxit la recerca de feina.

També està adreçat a les empreses de la zona amb necessitats de contractació i de formació principalment.

Aquest Servei col•labora activament amb la Diputació de Barcelona i amb el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya.

Si voleu tenir una entrevista personal per definir l’objectiu professional i el vostre pla de recerca de feina cal que demaneu hora al servei d’ocupació:

Què fem?

Amb les persones

  • Orientació laboral: entrevista personal per tal de definir l’objectiu professional i el pla de recerca; conèixer quines són les opcions professionals més viables en funció de les característiques personals i del mercat laboral; obtenir informació sobre les propostes formatives més adequades a l’objectiu professional; acompanyar en la recerca de feina: definir les estratègies a seguir per tal d’obtenir un bon resultat; assessorar en les eines de recerca de feina: currículum, carta de presentació i autocandidatura, etc. rebre consell per superar una procés de selecció: superar els tests psicotècnics, tenir recursos comunicatius per afrontar una entrevista, etc.
  • Tallers de recerca de feina: monogràfics participatius per tal de millorar les tècniques de recerca de feina i de coneixement del món laboral.

Amb les empreses

Per gestionar una oferta de treball, cal que l’empresa ompli un formulari indicant les seves dades i les del perfil requerit. El servei farà la difusió de l’oferta i farà una preselecció de candidats i enviarà els seus CV.

Ofereixes feina?

+40: expertesa, experiència i talent

+40: expertesa, experiència i talent: És un projecte que pretén afavorir el retorn de dones de més de 40 anys provinents del sector serveis al mercat laboral a través de la millora de competències i l’eliminació de barreres i elements de discriminació. A més, és un projecte dissenyat pel nostre municipi i el qual dona resposta al col·lectiu més castigat per l’atur. Consisteix en la implementació de tres accions: accions de millora de competències, accions d’orientació especialitzada (individual i grupal) i accions de sensibilització adreçades al teixit empresarial. L’objectiu és donar oportunitats tant a persones que han treballat a departaments d’administració i vendes, com a persones que provenen del sector del comerç al detall.
Més informació aquí

Enllaços d'Interès

iNSCRIPCIONS-oNLINE
Enllaç_SOC
Enllaç_FeinaActiva
Borsa-de-treball-jove
Destacats-3