L’emissora local us ofereix cobertura dels principals esdeveniments que succeeixen al municipi, informació de primera mà de Masquefa, retransmissions en directe i espais divulgatius, esportius i d’entreteniment. Ràdio Masquefa és, a més, un espai de trobada per a les entitats masquefines.

Escolta’ns Online

Ràdio en directe

TV en directe

Playlists

L’Equip

Dario Muhi

Director de Ràdio Masquefa des de l’any 2008. Col·laborador de l’emissora des del 2005. Tècnic en Radiodifusió i Producció de Programes.

Manuel Barquero

Col·laborador de Ràdio Masquefa des de l’any 2019.
Amb estudis d’Ingenieria Química. Productor i tècnic de l’emissora.

DJ Lolo

Col·laborador de l’emissora des del 2018. Conductor i director del programa Musicote.

Dj Tato

Col·laborador de l’emissora des de l’any 2019. Col·laborador al programa Musicote

Eneritz Pérez

Estudiant. Col·laboradora de Ràdio Masquefa des de l’any 2019. CO-presentadora de “La Ràdio Confitada”.

Ainoa

Estudiant. Col·laboradora de Ràdio Masquefa des de l’any 2019. CO-presentadora de “La Ràdio Confitada”.

Sergi Diaz

Realitzador. Col·laborador de l’emissora des de l’any 2020. Realitzador del programa “7 Dies Masquefa i La Beguda”. Tècnic de l’emissora.

Patricia Domínguez

Estudiant de Ràdio. Col·laboradora de l’emissora des de l’any 2020. Conductora dels espais “Exégesis” i “Este programa que no tiene nombre”. Co-Presentadora del programa “7 Dies Masquefa i La Beguda”

Silvia Jímenez

Farmacèutica. Col·laboradora de l’emissora des de l’any 2020. Col•labora a l’espai de salut del programa “7 Dies Masquefa i La Beguda”.

Programació

Posa’t al dia

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria de Comunicacions

Adreça: C/ Major, 93

Masquefa 08783

Telèfon: 93 772 50 30

Correu electrònic: premsa@masquefa.net

  Responsable del tractament: Ajuntament de Masquefa

  Finalitat del tractament: Base de dades per contacte, informació i resposta al vilatà

  Legitimació: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)

  Destinataris: Ajuntament de Masquefa

  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic: masquefa@diba.cat

  D’acord amb el que disposa l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s’incorporaran al fitxer Usuaris de Serveis Municipals, del que és responsable l’Ajuntament de Masquefa i seran objecte de tractament per gestionar els diferents serveis municipals de l’Ajuntament utilitzats pels usuaris, en l’àmbit de les seves funcions; no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment o si no ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos al correu electrònic masquefa@diba.cat o al correu postal c/ Major, 93 de Masquefa.