L’Àrea de Comunicació presta el servei d’informar la ciutadania sobre tots aquells serveis i projectes que es desenvolupen des de l’Ajuntament de Masquefa. La Regidoria també és l’encarregada de gestionar la relació amb els mitjans de comunicació, dinamitzar les xarxes socials de l’Ajuntament, editar la revista Masquefa Batega i els butlletins electrònics, i impulsar i vetllar pel funcionament de Ràdio Masquefa.

TRÀMITS

Inserció d’espais d’opinió a la revista d’informació municipal 'Masquefa Batega'

Inserció d’espais publicitaris a la revista d’informació municipal 'Masquefa Batega'

La revista ‘Masquefa Batega’ habilita espais on s’hi poden anunciar, a preus avantatjosos, totes les empreses, comerços o associacions que vulguin donar a conèixer els seus productes, serveis o activitats. La revista, de la qual se n’editen 4.000 exemplars cada número, arriba a totes les llars del municipi, així com als punts habituals de distribució.

Podeu consultar la informació sobre els preus aquí.

Correu electrònic: premsa@masquefa.net

Inserció d’espais publicitaris a l’emissora municipal

L’emissora municipal habilita espais on s’hi poden anunciar, a preus avantatjosos, totes les empreses, comerços o associacions que vulguin donar a conèixer els seus productes, serveis o activitats.

Podeu consultar la informació sobre els preus aquí.

Correu electrònic: premsa@masquefa.net

Mitjans de Comunicació

Masquefa Batega

‘Masquefa Batega’ és la revista d’informació municipal que ofereix als masquefins una aproximació amena i completa als principals esdeveniments del municipi, les iniciatives de les entitats, l’opinió dels grups polítics amb representació, i les actuacions més destacades de l’Ajuntament dels darrers mesos. És una eina de comunicació entre el consistori i els vilatans que arriba a les llars de les persones empadronades a Masquefa i que també es pot consultar a les dependències municipals i a través d’Internet.

Veure historial

Ràdio Masquefa

L’emissora local us ofereix cobertura dels principals esdeveniments que succeeixen al municipi, informació de primera mà de Masquefa, retransmissions en directe i espais divulgatius, esportius i d’entreteniment. Ràdio Masquefa és, a més, un espai de trobada per a les entitats masquefines.

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria de Comunicacions

Adreça:  C/ Major, 93

Masquefa 08783

Telèfon:   93 772 50 30

Correu electrònic:  premsa@masquefa.net

    Responsable del tractament: Ajuntament de Masquefa

    Finalitat del tractament: Base de dades per contacte, informació i resposta al vilatà

    Legitimació: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)

    Destinataris: Ajuntament de Masquefa

    Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic: masquefa@diba.cat