Daniel_Gutierrez_E

Retribucions:
Dedicació exclusiva del 100% de la jornada, als efectes de 17 de juny de 2023 amb una remuneració bruta anual de 35.900,00€

Declaració d’interessos d’activitats

Declaració interessos i patrimoni

Daniel Gutiérrez Espartero

 

1r Tinent d’alcalde

Llista electoral:  Sumem per Masquefa – Candidatura de Progrés

Grup municipal:  Sumem per Masquefa

Naixement i residència:
1 d’ abril de 1976, Masquefa

Formació:

Llicenciat en història per la UB

Postgraduat en Direcció d’Empreses per l’IDEC – UPF

Màster en Comunicació i Lideratge per l’UAB

Activitat professional:

Arqueòleg i consultor en estratègies de desenvolupament sostenible basades en els recursos culturals i naturals del territori; soc especialista en gestió sostenible del patrimoni cultural i natural. Realització projectes en els àmbits del planejament urbanístic, la planificació estratègica, el desenvolupament turístic, el màrqueting territorial, la patrimonializació i la museografia. També he estat docent col·laborador del Postgrau de Place Branding i Gestió Estratègica del Territori de la Universitat de Vic.

Actualment, centro els meus projectes a associar el futur del territori als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 i l’Estratègia 2021-2027 de la UE.

Soc CEO i fundador de la consultoria: Diagnosis Cultural (www.diagnosiscultural.com).

Trajectòria política i institucional:

Políticament em defineixo com a social-demòcrata i europeista. Soc militant del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) des del 2012 i he estat 1r Secretari de l’agrupació local del PSC Masquefa entre els anys 2012 i 2020.

Entre els anys 2015 i 2020, he estat regidor de l’Ajuntament de Masquefa a l’oposició. Entre els anys 2021-2023, vaig formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament de Masquefa.

L’any 2019 vaig ser designat conseller al Consell Comarcal de l’Anoia amb responsabilitats en turisme, programes europeus i relacions institucionals. L’any 2023, vicepresident 5è de la institució i conseller de turisme.