INICI > ALCALDE

Benvinguda

Benvinguts al web de l’Ajuntament. Benvinguts a Masquefa.

Masquefa és casa. Un lloc privilegiat, envoltat d’un paisatge vinícola dominat per la muntanya de Montserrat i amb un bon dinamisme social, econòmic i cultural. Un poble viu, amb un teixit associatiu implicat i amb un ric patrimoni material i immaterial.

I el portal masquefa.cat és la gran porta d’accés a la nostra Vila, tant pels masquefins com per a totes les persones que ens visiten i ens volen conèixer. Aquí, hi trobareu tota la informació relacionada amb el nostre municipi: el nucli de Masquefa, els barris de Can Parellada, El Maset, Can Quiseró i Can Valls i el poble de La Beguda Alta; així com l’ampli catàleg de tràmits i serveis que oferim des de l’Ajuntament.

Un espai on seguir l’actualitat municipal i on consultar les principals notícies i esdeveniments d’interès que se succeeixen a Masquefa al llarg de l’any. I també, una eina accessible i segura per comunicar-vos directament amb mi mateix, amb l’equip de govern i amb el conjunt del nostre Ajuntament i totes les àrees i treballadors que en formem part.

La transparència, la proximitat i l’atenció personalitzada són compromisos prioritaris pel nostre Ajuntament i per a tots els treballadors del consistori. Sempre al costat de la gent i al servei de tots vosaltres. Perquè per gestionar millor el nostre municipi, és imprescindible conèixer la vostra opinió i ser receptius a l’hora de detectar-ne les necessitats reals.

Per tot plegat, el web municipal és una plaça pública oberta, viva i dinàmica on tots els veïns podeu prendre part activament. Us convido a fer-ho: a descobrir casa nostra i a fer-vos-la vostra.

A tots, sigueu benvinguts a Masquefa!

 

 

Roger Vàzquez Claravalls

Alcalde de Masquefa

Agenda de l’Alcalde