INICI > ALCALDE

Benvinguda

Agenda de l’Alcalde

Benvingut al web de l’Ajuntament. Benvingut a Masquefa!

Des de l’Ajuntament entenem el nostre web municipal com un dret bàsic, una eina d’apoderament essencial per a tots els nostres veïns, entitats, empreses i comerços, i un mitjà de comunicació directe amb els masquefins ajustat als nous temps. Una adaptació al segle XXI que a Masquefa passa per garantir a tots els nostres ciutadans el ple dret de poder relacionar-se amb l’Ajuntament de forma simplificada, àgil i eficient.

Per això, posem a la teva disposició el web municipal de l’Ajuntament de Masquefa. Un espai que esdevé referència a nivell comunicatiu, informatiu i de transparència; i que ens permet, a la vegada, detectar de forma eficaç i donar una resposta eficient a les necessitats, propostes, dubtes, suggeriments, queixes i inquietuds dels nostres veïns. En definitiva, una porta oberta a la reflexió, el debat i l’opinió al voltant de l’actualitat municipal i la gestió de govern.

A més, també entenem aquest web com la millor i primera porta d’entrada de tots els nouvinguts i visitants que volen descobrir el nostre poble i els seus atractius. Masquefa és una vila activa, integradora, respectuosa i orgullosa de les seves tradicions i en creixement continuat. Un municipi amb qualitat de vida, amb un teixit associatiu únic i un pol d’atracció per a comerços i empreses. I des de l’Ajuntament concebem tot aquest dinamisme com un actiu que cal potenciar i difondre arreu del territori.

T’animo, doncs, a fer-te teu aquest espai i a gaudir i ser partícip del potencial de Masquefa.