La Regidoria d’Esports fomenta i promou l’esport a la nostra vila. Impulsant l’associacionisme esportiu i la posada en marxa d’activitats, donant suport a les entitats i associacions esportives, recolzant l’esport escolar i l’esport base, gestionant i dirigint les instal·lacions esportives municipals i vetllant per un bon ús de les instal·lacions esportives i coordinant-les per tal que puguin ser utilitzades per totes les entitats. També organitza la Festa de l’Esport i la Nit de l’Esport

 

Destactats

SERVEIS

Entitats esportives

Si voleu consultar les entitats esportives que hi ha a Masquefa, feu clic  aquí

CEM Masquefa

Per a més informació cliqueu aquí
Si voleu consultar el Reglament del CEM feu clic aquí

Piscina d'Estiu de l'Alzinar

Foto-piscines-municipals

L’Ajuntament de Masquefa va assumir la gestió integral d’aquest equipament a l’any 2016.

Consulteu preus d’abonaments, entrades puntuals i packs 10 banys al

web del CEM Masquefa: www.cemmasquefa.cat

Camp de Futbol

Camp de Futbol de Masquefa

El camp de futbol de gespa artificial de Masquefa, amb quasi 1200 m2, inaugurat l’any 2011, permet als esportistes la pràctica del futbol. Aquesta instal·lació és utilitzada per les entitats Futbol Club Masquefa i el Club Esportiu Masquefa.

Normativa d’ús

Pavelló 1

Poliesportiu-Masquefa
El pavelló va ser construït als anys 80 per la pràctica esportiva. Actualment és utilitzat per les escoles i l’instituït en horari escolar, i per les entitats esportives per la tarda: Club Hoquei Masquefa i el Club Patinatge Artístic Masquefa.

Normativa d’ús

Pavelló 2

Poliesportiu-Masquefa
El pavelló 2 va ser inaugurat el 24 de febrer del 2019. Ubicat al costat del pavelló 1 disposa d’una pista per a la pràctica esportiva amb parquet, graderia i vestuaris. Actualment és utilitzat per les entitats FS Espardenya i el Club Bàsquet Masquefa.

Nit de l’esport

Es tracta  d’un esdeveniment anual organitzat per l’Ajuntament per reconèixer els mèrits esportius dels masquefins, així com els clubs i les entitats locals.

Les fotografies de l’esdeveniment 2023 es poden descarregar en aquest enllaç.

TRÀMITS

Tràmits subvencions entitats

L’Ajuntament de Masquefa destina cada any en el seu pressupost una partida econòmica per atorgar subvencions a les entitats culturals de la Vila amb l’objectiu de potenciar i donar suport a projectes culturals, tradicionals i populars que es promoguin i dinamitzin des de les diverses associacions i/o entitats.

Equipaments

Actualitat

Contacte

Regidoria d’Esports

Adreça: C/ Rogelio Rojo, 5 – 9 (Biblioteca)

Masquefa 08783
Telèfon: 93 772 50 30
Correu electrònic: esports@masquefa.net

    Responsable del tractament: Ajuntament de Masquefa

    Finalitat del tractament: Base de dades per contacte, informació i resposta al vilatà

    Legitimació: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679)

    Destinataris: Ajuntament de Masquefa

    Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic: masquefa@diba.cat