El servei és gratuït i per sol·licitar la recollida cal trucar prèviament a la Deixalleria Municipal, al 93 708 60 96.

L’Ajuntament de Masquefa posa en marxa una prova pilot del servei de recollida de la poda i de les restes vegetals de l’hort o jardí provinents dels particulars sota el model de porta a porta, que entrarà en funcionament a partir del mes febrer i és de caràcter gratuït. En aquest sentit, la prestació va dirigida a tots aquells veïns que no pugui adreçar-se a la Deixalleria Municipal per dipositar les restes vegetals que es generen a les seves llars.

Com puc sol·licitar la recollida de la poda i de les restes vegetals?

Per sol·licitar el servei només cal posar-se en contacte amb la Deixalleria Municipal trucant al telèfon 93 708 60 96. A continuació, caldrà adreçar-se presencialment a la Deixalleria per recollir gratuïtament les saques específiques on dipositar les restes de la poda i les restes de jardí; i acordar una data i hora convinguda per a la posterior recollida al domicili.

Per grans volum de poda que no es puguin dur a la Deixalleria, l’Ajuntament recorda l’existència de diverses àrees d’aportació de restes vegetals distribuïdes arreu del municipi:

  • Nucli de Masquefa: al final del c/ Xic de l’Anyé
  • Urbanització Can Quiseró; c/ Pirineus
  • Urbanització Can Parellada: av. Can Parellada (darrera de la Fonda)
  • Urbanització d’El Maset: c/ Maset (davant l’Associació de veïns)

Recollida porta a porta de materials voluminosos

Mentrestant, l’Ajuntament recorda que Masquefa també disposa del servei gratuït de recollida porta a porta de materials voluminosos, prèvia trucada al mateix telèfon de la deixalleria.