L’objectiu de l’Ajuntament és completar progressivament tots els punts de recollida del municipi.

Aquest mes de juliol la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Masquefa ha dut a terme una nova acció amb l’objectiu de millorar les xifres de recollida selectiva arreu del municipi.

Es tracta de l’habilitació d’una nova illa de contenidors de recollida selectiva a la urbanització de Can Parellada, a la cruïlla entre els carrers Nou i Galceran. En concret, el consistori ha reubicat els contenidors que hi havia al tram del carrer Nou sense sortida, per a unificar-los amb els contenidors ja existents a la cruïlla d’entrada d’aquest vial.

Així, amb aquesta unificació de tots els contenidors Can Parellada ja disposa en aquest punt d’una illa completa per a la recollida selectiva de les fraccions d’envasos, vidre, paper, rebuig i orgànica.

En aquest sentit, l’Ajuntament pretén completar progressivament tots els punts de recollida del municipi amb l’objectiu de donar resposta a les peticions veïnals i potenciar les xifres de recollida selectiva.

En el següent enllaç trobareu informació sobre com i on s’han de dipositar els residus segons la seva tipologia. I també podeu consultar l’espai de Medi Ambient de l’Ajuntament de Masquefa.