L’Ajuntament dóna el tret de sortida al projecte amb el desbrossament de l’espai on s’ubicarà aquesta estructura, que unirà de forma segura, òptima i adaptada ambdues urbanitzacions.

La construcció de la passarel·la que enllaçarà Can Quiseró amb El Maset encara aquest inici d’any la seva etapa decisiva amb l’inici dels primers treballs de desbrossament aquest mes de febrer.

El projecte executat per l’empresa Constructora de Calaf –amb un cost de 653.725,97€– consistirà en la construcció d’una passera central metàl·lica sobre el torrent del Salt de Can Llopart de 78,30 metres de longitud i dues passeres de fustade 80,50 m. en total, amb un nou itinerari d’un total de 230 m. de longitud i 3 m. d’amplada.

Per a creuar els torrents existents, doncs, s’utilitzaran estructures sense piles intermèdies que permetran respectar els condicionants hidràulics i es realitzarà un disseny respectuós amb l’entorn natural per evitar l’impacte ambiental sobre el territori. A més, es donarà preferència a materials naturals i ecològics i amb facilitat de manteniment.

Així, aquesta passarel·la permanent permetrà unir les urbanitzacions de Can Quiseró i El Maset de forma segura, òptima i adaptada i creuar tot el municipi de punta a punta, a peu o amb bicicleta, sense necessitat de transitar en cap moment per la carretera.