L’Ajuntament de Masquefa, en el marc del Projecte Educatiu de Vila, ha organitzat per al dimarts 8 de juliol una nova sessió formativa adreçada a pares i mares i a persones que estan a punt de ser-ho. Tindrà lloc a l’Escola Bressol Municipal La Baldufa a partir d’1/4 de 6 de la tarda i, en aquesta ocasió, s’hi tractaran dos temes.

D’una banda, Sandra Serrano explicarà en què consisteix la figura de la doula, que té com a funció principal l’acompanyament als pares durant el procés de l’embaràs, el part i el post-part.

D’altra banda, la directora de La Baldufa, Gemma Pertegaz, farà referència als diversos recursos que el municipi posa a la disposició de les famílies amb infants de 0 a 3 anys, i explicarà el funcionament i els avantatges que tant les llars d’infants com els Espais Familiars aporten als infants i les famílies.

Les inscripcions es poden fer enviant un correu electrònic a espaifamilia@masquefa.net o trucant a l’Ajuntament, al 93 772 50 30. Cal indicar el nombre de persones que assistiran a la sessió.