El veredicte del jurat es va donar a conèixer el 7 d’abril durant l’actuació que la Cobla Montgrins va celebrar a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del “Masquefa sona bé” 2019.

Anna Serra, de Santa Coloma de Farners; David Llorens, de Barcelona; i Xavier González, de Blanes, han estat mereixedors dels accèssits de l’edició de 2019 del “Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins” per les seves “Universos Paral·lels”, “Eris” i “Lament al mar”, respectivament.

El veredicte es va donar a conèixer el 7 d’abril durant l’actuació de la Cobla Montgrins a la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo en el marc del “Masquefa sona bé” 2019. El premi ha estat impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Masquefa i compta amb la col·laboració de la Cobla Montgrins i l’organització de “Masquefa sona bé”.

El jurat del premi –format per Josep Prats, Marcel Sabaté i Jesús Ventura– es va reunir el passat 18 de març per a deliberar i seleccionar les tres obres finalistes. El veredicte es va resoldre per unanimitat i els tres membres van valorar molt positivament la feina de tots els autors. Les obres finalistes es van estrenar durant el concert de la Cobla Montgrins.

Obres finalistes i accèssits atorgats

  • Anna Serra: “Universos Paral·lels” – accèssit, 500€
  • David Llorens: “Eris” – accèssit, 500€
  • Xavier González: “Lament al mar” – accèssit, 500€

El consistori, la Cobla Montgrins i “Masquefa sona bé” mostren la seva satisfacció per haver assolit l’objectiu de promoure la composició i la interpretació de la música per a cobla, en la tercera edició d’aquest premi, agraeixen a tots els compositors la seva participació i feliciten els guanyadors dels accèssits.