Del 17 de febrer al 24 de novembre, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà un total de vuit concerts a càrrec de diverses formacions i intèrprets del panorama musical català. 

La sisena edició del ‘Masquefa sona bé’, organitzat per la Regidoria de Cultura, programa aquest 2019 fins a vuit concerts de diferents estils musicals. La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà de nou aquest projecte consolidat que ja és un referent cultural del municipi i de la comarca de l’Anoia.

Un cartell ampli, de qualitat i per a tots els gustos

El cicle, coordinat i produït per Jordi Tomàs, aixecarà el teló el 17 de febrer amb l’actuació de la Petita Companyia Lírica de Barcelona; i a partir d’aquí seguiran els concerts de Néos Ensemble, Montgrins, Havàname, Quintet Quatre+1, The Swing Cats, Txell Sust & August Tharrats Trio, i Giorquestra & Marc Timón.

Amb aquest programa, el ‘Masquefa sona bé’ presenta de nou un cartell que té la voluntat de difondre i promocionar la música entre els masquefins.

L’Ajuntament consolida el premi de composició musical

En el marc del ‘Masquefa sona bé’, la Regidoria de Cultura també convoca la tercera edició del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins. Les obres es poden presentar fins al 22 de febrer. El 7 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla-Orquestra Montgrins.