L’actuació donarà continuïtat als treballs realitzats abans de l’estiu i que han permès remodelar l’accés i les voreres de l’entrada del polígon.

Al llarg dels pròxims dies és previst que l’Ajuntament de Masquefa doni el tret de sortida a la segona fase d’obres del projecte de modernització del polígon de la Pedrosa; un pla endegat pel consistori l’any 2018 amb l’objectiu de millorar la imatge i reurbanitzar un dels accessos més importants del municipi per tal de potenciar el seu rol de referent comercial.

L’actuació –que dona continuïtat als treballs iniciats aquest 2019- consistirà en la substitució de l’enllumenat públic per lluminàries de baix consum i nous punts de llum, en la reparació de voreres i la millora de les entrades a les naus, en el reasfaltat i pintat del carrer i la seva senyalització, i en l’habilitació d’un carril bici, càmeres de vigilància i punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

En aquest sentit, des de la Regidoria de Territori i Sostenibilitat es demana disculpes per les molèsties que aquests treballs puguin ocasionar i es posa en valor la col·laboració ciutadana en l’execució de les obres.

El projecte compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 765.000€ a través del Programa complementari de modernització de polígons; mentre que el consistori aporta al pla un total de 235.000€, amb l’objectiu d’actualitzar l’estat del polígon, adpatar-lo als canvis de l’entorn, seguir convertint les zones industrials del municipi en pols d’atracció de noves empreses i generar nous llocs de treball.