Durant la reunió de treball es van posar sobre la taula qüestions com la reducció de l’accidentalitat de la carretera B-224 o la implantació de noves empreses a l’Anoia Sud.

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Masquefa, Enrique Gómez, va participar el passat 12 de desembre d’una reunió de treball amb representants dels consistoris de Piera, Hostalets de Pierola i Vallbona d’Anoia i de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA).

La sessió, presidida en tot moment per un clima d’entesa i de col·laboració, tenia com a objectiu traçar accions conjuntes amb l’objectiu d’afavorir el creixement social i econòmic de l’Anoia Sud i garantir el benestar de tota la seva població.

Així, durant la trobada es van tractar qüestions com la necessitat de traslladar millores en les infraestructures i en la mobilitat del transport públic -en especial, vinculades al servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)-; d’apostar per convertir l’Anoia Sud en un pol d’atracció de noves empreses; i de revertir amb caràcter urgent l’accidentalitat i l’elevat risc de sinistralitat que representa avui en dia la carretera B-224.

Enrique Gómez fa un balanç molt satisfactori de la jornada i explica que “és de vital importància que totes les administracions i tots els agents del territori aconseguim fer un front comú per a defensar els interessos de tota la nostra població i per reclamar que es resolguin amb urgència els greuges infraestructurals i de seguretat que patim des de fa anys a l’Anoia Sud”.