Tots els dijous, a partir de les 17 h, el Casal de Joves ofereix un servei d’acompanyament per a poder realitzar el tràmit. Per a fer-ne ús és imprescindible sol·licitar cita prèvia al 93 772 85 21 o a joventut@masquefa.net.

L’Ajuntament de Masquefa referma el seu compromís en l’impuls de l’educació i en la millora de les eines que permetin als joves del municipi desenvolupar la seva formació acadèmica. Per tot plegat, la Regidoria de Joventut obre una nova convocatòria de beques dirigida als estudiants residents a la vila i que cursin estudis oficials de grau universitari, diplomatura o llicenciatura, cicles formatius de grau mitjà (CFGM), cicles formatius de grau superior (CFGS), Batxillerat, ensenyaments professionals de música i dansa i estudis artístics superiors a Catalunya.

Conscients de que durant l’any 2020, a causa de la pandèmia de Covid-19, algunes famílies han pogut veure alterada la seva situació econòmica i laboral respecte al 2019, en l’edició d’enguany el termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins el 31 de maig per tal que tothom pugui presentar la declaració de renda de l’exercici 2020 i l’informe de vida laboral actualitzat de tots els membres de la unitat familiar.

Les bases de la convocatòria i tota la informació la podeu trobar a l’Oficina d’Atenció al Vilatà (OAV) de l’Ajuntament i en aquest enllaç. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb la Regidoria de Joventut al telèfon 93 772 85 21 o enviant un correu electrònic a l’adreça joventut@masquefa.net.