La contractació s’ha dut a terme en el marc d’un Pla d’Ocupació i del projecte de millora urbana de La Beguda Alta impulsats per l’Ajuntament de Masquefa.

Dilluns 18 de febrer ha començat a treballar el nou professional contractat per l’Ajuntament de Masquefa en el marc d’un Pla d’Ocupació Local i que executa tasques de neteja de la via pública i de manteniment dels parcs infantils –entre d’altres- a La Beguda Alta.

La contractació s’emmarca en la voluntat del consistori de donar compliment a les primeres actuacions incloses en el Pla de Millora Urbana de La Beguda Alta, que té com a objectiu definir i executar les principals actuacions a dur a terme a la zona durant els anys 2019, 2020 i 2021 per tal de garantir la prestació dels serveis bàsics als veïns del nucli i plantejar aquells treballs necessaris per a preservar un estat òptim dels espais públics.

En aquest sentit, la incorporació d’aquest professional se suma a la contractació per part del consistori d’una empresa que des de mitjans d’aquest mes de febrer està plenament dedicada al manteniment de les zones verdes de La Beguda Alta.