L’Ajuntament agraeix a totes les persones i entitats del municipi la seva col·laboració i implicació en aquest projecte solidari que enguany recapta fons per a la investigació mèdica de la salut mental. Consulta l’àlbum de fotografies.

Masquefa i els seus veïns s’han bolcat en la celebració de la 30a edició de La Marató de TV3. Així, un cop finalitzades totes les activitats solidàries el municipi ha aconseguit recaptar enguany un total de 2.995,84€ que aniran destinats íntegrament a la investigació i la recerca mèdica de la salut mental.

Aquest nou èxit solidari ha estat possible gràcies a la participació activa de la població en les diverses activitats nadalenques, lúdiques, culturals, esportives i de lleure que el consistori i les entitats han organitzat arreu del municipi al llarg dels mesos de novembre i desembre i als diners recaptats en les guardioles habilitades als diferents establiments comercials i equipaments municipals.

Enguany han participat dels actes de La Marató de TV3: Amazing Gospel, Institut de Masquefa, Escola Font del Roure, Societat Recreativa Unió Begudenca, Societat  Recreativa i Cultural l’Alzinar, Masquefa Comerç, Paula Manzano, Associació de Defensa Forestal (ADF), Club Patinatge Artístic Masquefa, Joaquim Millan, Societat Coral l’Alzinar, Coral infantil Nadalenca, i els comerços del municipi que han habilitat una guardiola al seu establiment.