Les quatre representants del Club Patinatge Artístic (CPA) Masquefa que diumenge van disputar a Sitges la semifinal del Campionat d’Interclubs van tenir una destacada actuació, especialment Janette Armando, que va fer pòdium i va quedar primera en la categoria C Majors. D’aquesta manera, la Janette es va classificar automàticament per a la final que es disputarà properament a Barcelona. En funció dels resultats que obtingui, la patinadora masquefina fins i tot pot classificar-se per disputar la final de Catalunya.

Les seves tres companyes -Natàlia Torres, Sheila Arguera i Irene Candel- no van poder repetir el mateix èxit, però van aconseguir unes més que meritòries cinquenes posicions en les seves respectives categories. En la semifinal de Barcelona disputada diumenge a Sitges només hi van poder accedir les millors tres patinadores –quatre en el cas de Masquefa- de cada zona en les competicions que s’havien disputat anteriorment, quinze participants en total.

La Janette, la Natàlia, la Sheila i la Irene van aconseguir la classificació gràcies a les seves excel·lents intervencions en les dues fases prèvies del campionat, en què van fer podi. La primera fase es va disputar al març a Masquefa i la segona el 17 de maig a Piera. Jeanette Armando va ser primera en la categoria Inicació C Majors; Natàlia Torres i Sheila Arguera, primera i segona, respectivament, en Iniciació B Majors, i Irene Candel, primera en Iniciació A.

En aquestes dues fases també hi van prendre part unes altres dues patinadores i un patinador del club masquefí: Judiht Llanes, Mireia Moral i Arnau Medina. L’entrenadora és Anna Baeza.