Policia Local i Mossos d’Esquadra han decomissat en un habitatge d’El Maset un total de 240 plantes de marihuana i divers material utilitzat pel seu cultiu.

El passat 28 de maig, la Policia Local va procedir a la detenció d’una persona a El Maset acusada d’un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

La detenció es va dur a terme en un habitatge situat al carrer Ripollès d’aquesta urbanització on la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra d’Igualada van decomissar 240 plantes de marihuana i divers material utilitzat pel cultiu; entre ell, làmpades i transformadors. En aquest sentit, la instal·lació estava preparada per acollir el cultiu de fins a 1.500 plantes.

L’actuació va ser el resultat de setmanes de treball d’ambdós cossos policials, que al llarg dels darrers mesos havien realitzat diverses tasques de vigilància en aquest habitatge amb l’objectiu d’avaluar el cas i actuar en el moment oportú. Amb tot, la detenció es va haver d’avançar sobre els terminis previstos després que una patrulla de la Policia Local detectés que s’estaven extraient de l’habitatge bosses de compost i restes de plantes de marihuana mitjançant una furgoneta que, posteriorment, va ser interceptada. Conseqüentment, l’habitatge va quedar custodiat fins el dia 28 de maig, quan ja es va procedir a l’entrada i detenció d’una persona.

L’Ajuntament agraeix i posa en valor la tasca professional i de primer nivell del cos de la Policia Local, així com la col·laboració dels Mossos d’Esquadra d’Igualada en aquesta intervenció policial.