El cos ha iniciat un control exhaustiu al nucli de Masquefa i a les urbanitzacions de diferents habitatges que duen a terme un presumpte frau en el subministrament elèctric.

La Policia Local de Masquefa ha realitzat aquesta setmana un nou operatiu policial al municipi en el marc de la campanya que el cos està duent a terme per a detectar i desarticular el cultiu, tràfic i tinença de drogues.

La darrera actuació ha permès intervenir un habitatge situat a la urbanització de Can Quiseró, on s’han localitzat un total de 96 plantes de marihuana. El material ha estat decomissat, el sistema de plantació ha estat desarticulat i ja s’ha donat compte de l’operatiu als Jutjats de Martorell, per un presumpte delicte de defraudació de fluid elèctric i de tràfic i tinença de drogues. La vivenda intervinguda comptava amb una instal·lació pel cultiu de marihuana que hauria estat desmantellada recentment. Amb tot, la Policia Local ha pogut decomissar prop d’un centenar de plantes de marihuana abans que aquestes fossin enretirades.

Ara, la investigació policial es manté oberta i no es descarten noves detencions i intervencions en vivendes properes.  En aquest sentit, la Policia Local ha iniciat un control exhaustiu de diferents habitatges de la població i de les urbanitzacions relacionades amb la defraudació del fluid elèctric i ja ha realitzat diversos talls en el subministrament elèctric en vivendes que estaven cometent un presumpte frau.